Iz štampe je izašao novi Katalog cijena motornih vozila

Otvoren postupak sudske likvidacije nad Magnat osiguranjem
21/02/2015
Porast broja neregistrovanih vozila u Crnoj Gori
18/12/2015
Prikaži sve

Podgorica 05.05.2015.

 

Udruženje Nacionalni biro osiguravača Crne Gore (NBOCG) u saradnji sa Centrom za motorna vozila „EIB” – Banja Luka, je za potrebe branše osiguranja i svih organa koji se bave procjenom vrijednosti automobila izdao novi „Katalog cijena motornih vozila 2015.”.

Ovaj Katalog sadrži 60.500  tipova i modela motornih vozila sa podacima o njihovim cijenama.

Ovim povodom, Boris Šaban, izvršni direktor NBOCG kaže:

„U želji da prvenstveno svim procjeniteljima u osiguravajućim kućama, a zatim vještacima saobraćajne struke, državnim organima, kao što su Uprava Carina i Poreska uprava, omogućimo ažuriran i sadržajan pregled cijena automobila  i ove godine smo u saradnji sa relevantnom regionalnom institucijom koja se bavi ovim poslom, tj. ažuriranjem ovih podataka, „EIB” centrom za motorna vozila iz Banja Luke, odštampali potreban tiraž „Kataloga cijena motornih vozila 2013”.

 

Na ovaj način smo omogućili da sve procjene vrijednosti, kako vozila koje se svakodnevno profesionalno obavljaju u ovim institucijama u Crnoj Gori, budu bazirane na kvalitetnoj i vremenski ažuriranoj bazi podataka i da samim tim budu potpuno relevantne i lako provjerljive.”

Tiraž potreban branši osiguranja je već distribuiran, a sve ostale institucije i zainteresovani pojedinci ga mogu direktno trebovati i naručiti, po staroj cijeni, kod ovlaštenog izdavača za Crnu Goru Udruženja NBOCG u Podgorici. Katalog je moguće poručiti i u elektronskoj formi.