Iz štampe je izašao novi Katalog cijena motornih vozila

nbocg logo
Za pet godina isplatili preko 6,5 miliona eura odštetnih zahtjeve
03/05/2012
Nekretnine osigurava tek 23% vlasnika
16/07/2014
Prikaži sve

Podgorica 26.03.2013.

Udruženje Nacionalni biro osiguravača Crne Gore (NBOCG) u saradnji sa Centrom za motorna vozila „EIB” – Banja Luka, je za potrebe branše osiguranja i svih organa koji se bave procjenom vrijednosti automobila izdao novi „Katalog cijena motornih vozila 2013.”.

Ovaj Katalog sadrži 60.500  tipova i modela motornih vozila i obiluje podacima o njihovim cijenama, te cijenama svih njihovih djelova.

Ovim povodom, Boris Šaban, izvršni direktor NBOCG kaže:

„U želji da prvenstveno svim procjeniteljima u osiguravajućim kućama, a zatim vještacima saobraćajne struke, državnim organima, kao što su Uprava Carina i Poreska uprava, omogućimo ažuriran i sadržajan pregled cijena automobila  i ove godine smo u saradnji sa relevantnom regionalnom institucijom koja se bavi ovim poslom, tj. ažuriranjem ovih podataka, „EIB” centrom za motorna vozila iz Banja Luke, odštampali potreban tiraž „Kataloga cijena motornih vozila 2013”.

Na ovaj način smo omogućili da sve procjene vrijednosti, kako vozila koje se svakodnevno profesionalno obavljaju u ovim institucijama u Crnoj Gori, budu bazirane na kvalitetnoj i vremenski ažuriranoj bazi podataka i da samim tim budu potpuno relevantne i lako provjerljive.”

Tiraž potreban branši osiguranja je već distribuiran, a sve ostale institucije i zainteresovani pojedinci ga mogu direktno trebovati i naručiti kod ovlaštenog izdavača za Crnu Goru Udruženja NBOCG u Podgorici